KONTAKT

Ring eller brug formularen for bestilling af bogen

"Lederskabet i balance"

eller for at booke foredrag om emnetLederskabet i balance

299,00 dkk

 

LEDERSKABET I BALANCE

Om regenerativ ledelse og vejen mod den femte industrielle (r)evolution

OM BOGEN:

Nutidens arbejdsliv er tegnet og udtænkt af mennesker fra fortiden. De har lært os, at mennesker kan måles og belønnes uafhængigt af tanker og følelser. Og at mennesker i organisationer skal udvikles, optimeres og kontrolleres. Den tilgang har sat sine spor. Vi lever i dag et arbejdsliv, hvor vores hjerter er adskilt fra vores hjerner. Hvor udbrændthed og meningsløshed er udbredt. Lederskabet er i ubalance.


Louise Sparf har i årevis levet den klassiske lederdrøm med fine titler, stort ansvar og flotte lønchecks. I dag har hun en anden drøm: at få lederskabet tilbage i balance. For kun mennesker i nutiden kan skabe en ny forståelse af vækst og virksomhedsledelse og ændre arbejdslivets strukturer fra travlhed, møder og kontrol til pauser, nærvær og hjerte.


Lederskabet i balance kaster et kritisk blik på arbejdslivets udfordringer og viser vejen til et regenerativt lederskab, hvor fokus er på det livgivende og opbyggende. Bogen henvender sig især til ledere, men kan læses af alle med interesse for ledelse, mennesker og erhvervsliv.

 
 
 
 
 
 

01

ANBEFALING I
DJØF BLADET MARTS 2023

"Sparf har oplevet på egen krop, hvor nedslidende et liv i den vækstfikserede overhalingsbane kan være. Efter en, på papiret, perfekt succeskarriere valgte hun at trække stikket, hvilket hun skildrer åbent og vedkommende i sin bog.
Nu har hun så i stedet dedikeret sig til at skabe næringsrige og bæredygtige arbejdsmiljøer, hvor alle vinder."

"Sparfs projekt er både sympatisk og vigtigt, og der er masser af gode idéer og forslag i bogen."

ANBEFALINGER

PLIGTLÆSNING


’Lederskabet i balance’ er pligtlæsning for ledere, der gerne vil arbejde med regenerativ ledelse. Bogen sætter turbo på bevægelsen væk fra siloorienterede hierarkier til nærværende økosystemer og Louise Sparf inspirerer ledere til at holde fokus på mennesker og deres fulde potentiale under den femte industrielle (r)evolution. Det er en mærkbar styrke ved bogen, at Louise Sparf selv har været topleder i mange år og at hun modigt og sårbart deler ud af sine erfaringer med organisatoriske transformationer. Louise er en pioner inden for dansk erhvervsliv og en stærk stemme for fremtidens ledelse.


Annemarie Meisling

- Senior Director, Corporate Affairs, Chr. Hansen

HVORFOR OG HVORDAN VI KOMMER ET BEDRE ET HEN


"Louise går smukt foran - på vores allesammen vegne – i bestræbelsen på et bæredygtig liv i balance. Her spiller lederskabet en afgørende rolle – og bogen folder for både ledere og medarbejdere ud, hvorfor vi er, hvor vi er – og hvordan vi kommer et bedre sted hen! For vi må og skal flytte os – tættere på hinanden og tættere på naturen – når vi skal løse morgendagens kæmpe udfordringer."  


Hanne Storm Edlefsen

- Direktør for Energiøer Energinet

MUST READ


"Et fantastisk bidrag til den regenerative ledelses bevægelse i Danmark! Louise har begået en flot og personlig skildring af den transformation vores tilgang til ledelse er nødt til at gennemgå, hvis ikke vi vil køre os selv og vores planet i sænk. Et must-read for alle der vil bidrage til en verden i trivsel."


Laura Storm 

- Pioner og Young Global Leader 

ÆRLIG FORTÆLLING


Louises bog er en mangfoldig og ærlig fortælling om de bydende nødvendige hjertemøder og modige livspauser vi skal tage med os selv – og med andre – i rollen som leder i en tid, hvor ansvarliggørelsen af den enkelte leder accelererer, kontrolfølelsen udebliver og pensionsalderen stiger."


Christine Cleemann

- Head of Maersk Leadership Institute

GODT & PERSONLIGT REFLEKTERET BUD


"Slip kontrollen og få magten (tilbage) over dit selv, dit indre og dit (arbejds)liv. Louise Sparf har med sin bog ”Lederskabet i balance” formået at komme med et godt og (personligt) reflekteret bud på, hvordan man som moderne leder samler og forener, medarbejdere, kolleger i alle organisationens lag, uden at tabe sig selv, og arbejdslivet som projekt og konstruktion, på gulvet"


Martin Jagd Graeser

- CEO & Founding Partner, Kvantum Copenhagen

SJÆLDEN LÆSNING


En sjælden gang imellem læser man noget, man selv ville ha skrevet, hvis man kunne. Min varmeste anbefaling"


Erick Thürmer

- CEO og fabrikant

PENSUM PÅ ENHVER LEDELSESGANG


"Kompleksiteten er høj, men formidlingen er ubesværet, levende og personlig. 'Lederskab i Balance' er ikke en selvhjælpsbog. Den er ikke ledelseslitteratur som vi kender det. Ej heller er den en selvbiografi. Men den væver elegant genrerne sammen, og har potentiale til at gøde en helt nødvendig udvikling i samfundet i almindelighed og i erhvervslivet i særdeleshed. ”Lederskab i Balance” burde være pensum på enhver ledelsesgang. Den pin-pointer problemerne i en fartblind kultur, og anviser vejen ud og videre. Mod et balanceret, moderne og resilient arbejdsmarked."


Asbjørn Poulsen

- Kreativ strateg, Tidl Partner i Limbo Works.

VELSKREVET & PERSONLIG


"Dejlig velskrevet og personlig bog med fokus på tidens behov:

  • At etablere en mental bæredygtig kultur i vores organisationer.
  • At omtænke tidens lederskab så det kommer i balance
  • At vi alle lærer at lede med hjertet.

Bogen er fyldt med anbefalinger til hvordan du kommer i gang. Alt starter hos dig og din energi."


Helle Ørsted

- Chair, Selection F