LOUISE SPARFLeder | Rådgiver | Debattør indenfor tech, diversitet, bæredygtigt lederskab og future of works.


Jeg er på mission om at få flere virksomheder og bestyrelser til at drømme stort, men uden at gå på kompromis med mennesker før profit. At leve deres værdier og turde sætte handling bag ordene. At vækste i et tempo, hvor der er rum til refleksion og pauser.


Jeg har +8 års erfaring som direktør, CEO og bestyrelsesmedlem.


På min vej op af den klassiske karrierestige har jeg set bagsiden af “succes”medaljen, men jeg har også lært de redskaber, der skal til for at finde indre balance, stole på min intuition og hvordan vi sammen kan skabe mere for mindre. Jeg sætter mine personlige erfaringer indenfor bæredygtigt lederskab, diversitet og future of works i spil for en stærkere bestyrelse.


Jeg har en grundlæggende tro på, at:


• Ledelse med hjertet gør en forskel
• Digitalisering driver forretningsinnovation
• Diversitet driver fremtiden

• Pauser er forudsætningen for langsigtet bæredygtig performance 


Jeg har erfaing fra politisk styrede organisationer, corporates, scaleup og startups. Jeg er founder af RestartAgile Company, Bestyrelsen GENTÆNKT og Salon Højbro Plads, samt podcast vært, debattør og klummeskribent.


Jeg har erfaring med at drive udviklingen og implementeringen af bæredygtige it-løsninger og digitalisering af det offentlige Danmark. Jeg har stået i spidsen for ledelsen af komplekse projektporteføljer med stort strategisk fokus og høj offentlig bevågenhed. Jeg udfordrer eksisterende metoder og ledelsesparadigmer, og søger inspiration i de agile udviklingsmetoder, holacracy og regenerativ ledelsesteori.


UDTALELSER


Louise er indbegrebet af et menneske, der giver mere energi, end hun tager. Hun er dygtig, målrettet, ærlig og direkte i sin facon. Samtidig bringer hun altid sig selv, sin tvivl og sårbarhed i spil, og formår på den måde at skabe et tillidsfuldt og enormt reflekterende samtalerum.


Jeg har sat uendelig stor pris på Louise - både når hun har hjulpet mig med konkret ledelsessparring, private livsvalg eller som deltager påfordybende leder retreat.


Jeg kan på det varmeste anbefale det til dig, der er optaget af, hvordan vi skaber glæde, trivsel og balance på fremtidens arbejdspladser. Og hvordan du passer på dig selv på rejsen derhen.

Rikke Kure Wendel

Kontorchef

FOREDRAG, MASTERCLASS, WORKSHOPS, RETREATS & VANDRENETVÆRK 

Ledergruppeforløb & workshops


Jeg laver ledergruppeforløb og individuelt skræddersyede virksomhedsworkshop.

Fra 2 timer til forløb på 6 måneder.


Eksempel:

- 6 måneders ledergruppeforløb i Regenerativt lederskab for Energinet

- 2 timers workshop i pausens kraft og compassion for Gigtforeningen

- 24 timers managerdøgn om livsbalance for Deloitte FSI

- 3 timers workshop i pauser og regenerativs lederskab for Co-corders

Foredrag


Jeg tilbyder keynotes og forskellige inspirationsindlæg til virksomhedskickoff, strategidage, seminarer mv. 


Eksempel:

- 60 min. keynote om det bæredygtige arbejdsliv for St. lederforum i Gentofte Kommune

- 75 min. keynote om Detox dit ego, led med compassion for ledergruppen i Cowi Energy 

- 60 min. inspirationsinlæg om pausens kraft til medarbejderdag i Contractbook

 
 
 
 

RetreatsJeg afholder 3-dages fordybende leder retreats.  Med udgangspunkt i principperne om det regenerative og bæredygtige lederskab og med stor inspiration fra mindfulness traditionen vil du få en forståelsesramme og praktiske værktøjer, der har potentialet til at gøre en konkret forskel for dig selv og dine omgivelse


Næste event:  30. januar - 1. februar 2023

Masterclass i *
Regenerativ lederskab


Sammen med Mannaz udbyder jeg heldags masterclass i Det Regnerative Lederskab. 


På kurset arbejder vi med enkle måder og praksisser at implementere regenerativ ledelse i din virksomheds hverdag med et særligt fokus på pauser og refleksion. Du får dybdegående viden, konkrete værktøjer og praksisnær træning i at skabe ro, overskud og nærvær i din egen hverdag, så du kan skabe en bedre arbejdsplads med større trivsel for dig og dine medarbejdere.

Vandrenetværk


Netværket foregår udenfor i naturen med højt til himlen og med vanderskoene på. Med naturen som ramme stiller vi nysgerrige spørgsmål og indgår i gode samtaler alt imens vi får kilometer i benene.


Du vil opleve en blanding af spørgsmål og dialog, stilhed og refleksion og der vil være tid til at koble fra i naturen. Du bliver en del af et fælleskab som støtter, styrker og giver energi. Som hylder pausen som et frirum til at øge vores nærvær og rum til refleksion.